#Eztkeresem

Ha Önnek fontos az ár-érték arány akkor a legjobb helyen jár…

 

A Propero „Ezt keresem” szolgáltatását otthon kereső ügyfeleinknek, Önnek hoztuk létre, hogy vevőink is részesülhessenek a piacon található legkedvezőbb ingatlan vásárlási lehetőségben.

Lényege, hogy Ön a szolgáltatásunk keretei közt az alább található „Ezt keresem” adatlap kitöltésével percek alatt be tudja küldeni nekünk, hogy pontosan hol és milyen ingatlant keres, mennyi idő és mekkora összeg áll rendelkezésre ahhoz, hogy közösen megtaláljuk leendő otthonát. Természetesen Önnek ez egy díjmentes szolgáltatás.

Küldetésünk, hogy nap, mint nap növeljük Megbízóink számát akiknek az ingatlan vásárlásakor több millió forintot is spórolunkaz ingatlanközvetítői jutalékból… Hogyan lehetséges ez?

A Propero Propertunities mindössze 1%*-os sikerdíjért értékesíti az ingatlanokat.

Miért is fontos ez önnek?

 Igen, az ingatlanközvetítői sikerdíjat végső soron a tulajdonos fizeti ki, de az ingatlan árát terhelik meg vele, ami azt jelenti, hogy Önnek azért kell jóval magasabb árat fizetnie a kiszemelt ingatlanért mert Magyarországon az átlag közvetítői jutalék 4-5%.Ez egy átlagos Budapesti ingatlannál 2 Millió forintot jelentene, de itt jövünk Mi a képbe. A Propero-val ugyanezt az ingatlant 1,6 Millió forint-tal olcsóbban tudja megvásárolni, miközben az ingatlan tulajdonosa ugyanazt az összeget fogja megkapni, mintha Ön egy konkurens cégtől magasabb áron vásárolná meg leendő otthonát.

Kell ennél több, hogy tőlünk vásároljon…?!

Település
Típus
Ár
-
millió Ft
Méret
-
m2
Állapot
Szobák száma
-
szoba
Kilátás
Fűtés
Telekméret
-
m2
Építési mód
Az Ön adatai
Keresés adatainak mentése