• 3670 907 67 68
  • kapcsolat@propero.hu
Tel: 36709076768
Email: kapcsolat@propero.hu

[ Azonosító/ 1168] Balatonfüred településen 280 nm-es családi ház eladó!

Alapterület:

280 m²

Szobák száma:

5+2

ÁR:

159.900.000 Ft

Balatonfüred településen kínálunk eladásra egy 901 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szinttel, 280 nm-es alapterülettel rendelkező dupla komfortos, 5 + 2 szobával, házközponti egyedi mérésű fűtéssel, egyben és külön is fürdővel és wc-vel, déli tájolással és panorámás kilátással rendelkező kiváló állapotú családi házat. Balatonfüred egyik legcsendesebb részén , újházas környezetben 2009-ben épült 901 m2-es telken 280 m2-es két lakrészből álló , dupla garázsos , pincével rendelkező ház. Vízteres kandalló , szellőző berendezés , napkollektor ,riasztó valamint vízlágyító áll a rendelkezésre.

A fűtéshez és a fürdéshez szükséges meleg vizet napkollektor, vízteres kandalló és kondenzációs kazán állítja elő. A földszinten található nagy méretű előszobába érkezünk akár a főbejárati ajtón keresztül , akár a dupla garázsból. Innen nyílik a kandallós nappali étkezővel. Ezen a szinten található még a konyha , kamra , tusolós fürdőszoba WC-vel , vendég WC kézmosóval , a széles lépcsőház , valamint a külön lakrész bejárati ajtaja. A külön lakrészhez egy nappali , étkezős konyha , kamra , kádas fürdőszoba WC-vel és egy hálószoba tartozik. Az itteni szobák laminált padlósak , a többi földszinti helyiségek padlólaposak. Mindkét lakrészből ki lehet jutni a 50 nm-es Tihanyra panorámás teraszra , mely a gyümölcsfákkal , málnasorral , ciprusokkal , levendulással beültetett kertre néz. Az emeleten négy szoba van , a hatalmas beépített padlásrészek gardróbként funkcionálnak , laminált parketta borításúak , akár a szobák. A duplamosdós fürdőszobában sarokkád , zuhanykabin , infraszauna , WC található. Egy nagy fedett teraszról gyönyörű kilátás nyílik a füredi , valamint a sajkodi öbölre. Az ingatlan tetőtere beépített, belmagassága 3m alatti, a fürdő és a WC egyben és külön is van, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 50+20 négyzetméteres.
A kettő állásos garázson kívül a telken belül három, a telken kívül pedig másik három autó parkolására van lehetőség.

Az ingatlan tetőtere beépített, belmagassága 3m alatti, a fürdő és a WC egyben és külön is van, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 50+20 négyzetméteres.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Halász Krisztina

3670 907 67 68

halasz.krisztina@propero.hu

Ingatlan állapota: kiváló
Komfort: duplakomfortos
Épület szintjei: 2

Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Tájolás:
 D
Kilátás: panorámás

Tetőtér: beépített
Parkolás: 2 állásos garázs