Tel: 36709076768
Email: kapcsolat@propero.hu

[ Azonosító/ 100261] Paks településen 90 nm-es ikerház eladó.

Alapterület:

90 m²

Szobák száma:

4+1

ÁR:

49.500.000 Ft

Paks településen 90 nm alapterülettel rendelkező, összkomfortos, 4+1 szobás, 2 szintes, utcai kilátású, tégla építésű ikerház eladó. A 816 nm-es telek a 2020-ban felújított, terméskővel kirakott 2 utcafrontos. A kapun belépve jobbra egy előkert található hatalmas tujákkal, mely biztosítja az átmenő forgalomból adódó zajok házba szűrődésének csökkentését. A házba a redőnnyel körbezárt előteraszról juthatunk be. A járólapos, lambériázott előszobába lépve jobbra egy parkettás szoba, balra pedig a padlásra vezető járólapos lambériázott lépcsőfeljáró helyiség található. Tovább haladva balra a fürdőszobába léphetünk, az előszoba végén pedig a laminált padlós nappali + hálófülke helyiségekbe jutunk. A hálófülkét konyhává alakítva egy amerikai konyhás nappalit kaphatunk. A szigetelt tetőtérben 2 egymásból nyíló lambériázott, laminált padlós szoba található, melyhez erkély tartozik. A házban 2009-ben új bejárati ajtó került beépítésre, és minden ablak redőnnyel ellátott, hőszigetelt műanyag nyílászáróra lett cserélve.

A ház mögött lévő, szintén téglaépítésű melléképületben került kialakításra a lambériázott, járólapos konyha melyhez egy nagyméretű fedett terasz kapcsolódik. Itt a meleg víz bojlerrel megoldott. A melléképület része továbbá egy szerelőaknás garázs, ahol található egy WC és egy spájz is, valamint egy szerszámok, kerti eszközök tárolására alkalmas kamra.
A melléképület mögött jobbra a kert, balra az udvar folytatása található hatalmas tujákkal szegélyezve. Az udvarban található kerti csapról biztosított a locsolás.
A ház fűtése jelenleg villanykályhával megoldott, emiatt az ipari áram is elérhető, a meleg vizet egy Hajdu villanybojler biztosítja. Gázcsonk telekhatáron belül található. Az ingatlan jó állapotú, azonnal költözhető, per és tehermentes, 1/1 tulajdonban van.

A telek besorolása Lk-3.2, beépíthetősége 50%, maximum 4 egységgel, így további épület/épületrész is felhúzható a telekre. Az ingatlan fekvését és a rajta lévő egységek elhelyezkedését tekintve a telek 2 részre is osztható, így rengeteg lehetőséget rejt magában.
A közelben buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, játszóterek, posta, bank, különböző üzletek és szolgáltatók találhatók.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Halász Attila

36702453586

halasz.attila@propero.hu

Ingatlan állapota: jó
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 2

Fűtés: 
Tájolás:
 
Kilátás: utcai

Tetőtér: beépített
Parkolás: 1 állásos garázs