Tel: 36709076768
Email: kapcsolat@propero.hu

[ Azonosító/ 100235] Kustánszeg településen 250 nm-es kemping/nyaraló eladó.

Alapterület:

250 m²

Szobák száma:

5+5

ÁR:

59.999.999 Ft

Kustánszeg településen 250 nm alapterülettel rendelkező, 17.600 nm-es telken elhelyezkedő, összkomfortos, 5+5 szobás, 1 szintes, kertre néző kilátású, kemping/nyaraló eladó. A füves-fás területen 13 lakóegység található, plusz egy privát faház, ezek zöme frissen lett felújítva, a vizesblokk kívül-belül. A bútorok is mind fenyőfából készültek. Összesen 50 főt lehet ágyban elhelyezni. Minden szobában van áram, tehát belső világítás és konnektor, a teraszos házaknál külső világítás is. A szobák 2, 3, 4, 5 illetve 6 ágyasak. Mindegyikben fenyőfa bútorok. A lakókocsis vendégek részére fenntartott területen külön áramelosztó áll rendelkezésre, de lehetőség van a sátrasokhoz is elvinni az áramot.
A területen rengeteg a szabad hely, akár 50 sátor vagy lakókocsi is kényelmesen elfér, anélkül, hogy a vendégek zavarnák egymást. Három épített szalonnasütő-bográcsozó-grillező hely van, bográcsokkal, állványokkal, nyársakkal.
A 100 nm-es fedett, 3 oldalán zárt közösségi terasz egyik felén étkezhetnek, beszélgethetnek a vendégek a 6 darab asztal-pad garnitúrán vagy süthetnek az épített kemencében, másik felén a pingpongasztal, a darts, a csocsó illetve a wifi-sarok kapott helyet asztalokkal, székekkel.
A közös vizesblokkban 3-3 zuhanyzó, 4-4 mosdó, 2 illetve 3 WC és 2 piszoár található, középen pedig egy jól felszerelt közös konyha.
A kicsik számára sok játék van a nagy terasz melleti játszótéren.
A kemping területén, a vendégektől kissé távolabb található egy 52 nm-es, összkomfortos, szigetelt, tavaly teljesen felújított (új konyha, új fürdőszoba, új külső-belső fenyőfa burkolatok falon és aljzaton, utcafronton fa kerítés, új, hőszigetelt fa nyílászárók), kandallós, fenyőfa bútorokkal otthonosan berendezett, télen is lakható ház, kis, kerítéssel leválasztott kerttel. A leendő tulajdonosok kényelmesen ellakhatnak benne télen-nyáron. Ez az épület külön megvásárolható! Ára 11, 99 millió forint.
A tó 15 hektáros és kb. 300 méterre van a kempingtől. Kiépített szabad strand várja a fürdőzőket az egyik partján, a másikon pedig a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek, országos engedéllyel, napijeggyel.
Megegyezés szerinti áron megvehető az összes szoba berendezése, nagyrészt vadonatúj paplanok, párnák 50 ágyra, kb. 30 garnitúra ágyneműhuzat, a konyha teljes felszerelése és egy működési engedéllyel rendelkező büfékocsi berendezve, a közösségi terasz berendezése, a (padok-asztalok, székek, pingpongasztal, csocsóasztal stb.) A lakóépület bútorzata megegyezés szerint marad vagy elviszik.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Halász Attila

36702453586

halasz.attila@propero.hu

Ingatlan állapota: használt – felújított
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 1

Fűtés: egyéb
Tájolás:
 
Kilátás: kertre néz

Tetőtér: 
Parkolás: udvarban