Tel: 36709076768
Email: kapcsolat@propero.hu

[ Azonosító/ 100213] Szigetszentmiklós településen 62 nm-es téglalakás eladó.

Alapterület:

62 m²

Szobák száma:

3

ÁR:

37.500.000 Ft

Szigetszentmiklós településen 62 nm alapterülettel rendelkező, összkomfortos, 3 szobás, földszintes, utcai kilátású, téglalakás eladó. Az 1960-ban épült pince, földszint, három emelet szintkialakítású téglaépület általánosan jó állapotban van. Az utca szintről a lépcsőházba lépve 5 lépcsőfok megtételével érkezünk a szóban forgó földszinti lakás bejáratához. A tágas előszobából nyílik az ingatlan mindegyik helyisége. Ezek elhelyezkedése és mérete a fotók között megtalálható mérethelyes alaprajzból megismerhető. Az ingatlanban történt nagyobb felújítások:
-Nyílászárók cseréje redőnnyel, szúnyoghálóval
-Elektromos és gépészeti hálózat cseréje
-Teljes fürdőszobai felújítás
-Új konyhabútor beépített gépekkel
-Fűtéskorszerűsítés
-Villanybojler és klíma beszerelése
-Hideg- és melegburkolatok cseréje.

A közös költség 12.800 Forint, amely magába foglalja a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját, a ház biztosítását és a megtakarítást is. Minden más fogyasztás egyedi mérőkkel mért. A lakáshoz tartozik egy a pinceszinten található 5nm-es, önálló, zárható tároló is.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Halász Attila

36702453586

halasz.attila@propero.hu

Ingatlan állapota: használt – felújított
Komfort: összkomfortos
Emelet: földszint
Épület szintjei: 

Lift: nincs
Belmagasság: 
Fűtés: cirkó
Tájolás: 
Kilátás: utcai

Erkély: 
Kertkapcsolatos
Tetőtér
Parkolásutcán – közel