Tel: 36709076768
Email: kapcsolat@propero.hu

[ Azonosító/ 100123] Tolcsva településen 510 nm-es, családi ház eladó.

Alapterület:

510 m²

Szobák száma:

5

ÁR:

25.000.000 Ft

Tolcsva településen 510 nm alapterülettel rendelkező, 2100 nm-es kerttel, összkomfortos, 5 szobás, földszintes, utcai kilátású, tégla építésű családi ház eladó.

A nagy belmagasságú polgári lakásokból az egyik 122m2, melynek utcafronti, 63, 3m2 része tökéletes állapotban van, hisz 5 éve teljes felújításon esett át (fal, burkolás, nyílászárók cseréje, gépészeti rendszerek- ezek a képeken mind jól láthatóak), – életvitelszerűen nem laktak benne. Ez a főutcáról nyílik. 2 szoba, fürdőszoba és gardrób. Iroda- és üzlethelyiségnek is tökéletes. Ezen lakás másik része 49m2, a hatalmas, 2010m2-es udvar felől nyílik. Részei: folyosó, konyha, szoba, fürdőszoba; felújítandó állapotban. A 2. lakás szintén az udvarról nyílik. Előszoba, 2 szoba, fürdőszoba, konyha, spájz helyiségekkel. Összesen 72m2 – erősen felújítandó állapotban van. Ezen lakás folytatása a 26 méter hosszú, jelenleg 2 különálló garázsnak helyt adó épület és több, tárolóként, műhelyként funkcionáló helyiség is. Az épületegyütteshez több mint 2100m2 udvar/ kert tartozik, melynek használati jogával kizárólagosan a két lakás tulajdonosa rendelkezik. 

Épületek összesen: 510 m2, udvar/kert: 2100m2 

Az épület szerkezetileg kő, a kőfalak kb. 80cm vastagságúak. Falai festettek. A födém szerkezete fa, a tető cseréppel fedett. Az udvaron ásott kút, mely kiválóan alkalmas lehet akár egy szökőkút telepítésére is. 

Az épület kivételes elhelyezkedése és óriási udvara miatt számos befektetésnek nyújt lehetőséget. Mivel a bor és borfesztivál miatt sok külföldi is érkezik Tolcsvára és a tokaji borvidékre, ezért megfontolandó lehet egy minden igényt kielégítő szálláshely, idősek otthona, orvosi ellátóközpont (fogászat, különböző mozgásszervi rehabilitációk, stb.) megépítése. A hatalmas udvar sok lehetőséget nyújt a fantáziadús befektetőknek. 

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Halász Attila

36702453586

halasz.attila@propero.hu

Ingatlan állapota: használt-felújítandó
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 1

Fűtés: egyéb
Tájolás:
 
Kilátás: utcai

Tetőtér: 
Parkolás: 1 állásos garázs