Tel: 36709076768
Email: kapcsolat@propero.hu

[ Azonosító/ 100066] Székesfehérvár településen 68 nm-es felújított állapotú téglalakás eladó

Alapterület:

68 m²

Szobák száma:

3

ÁR:

43.900.000 Ft

Székesfehérvár településen 68 nm alapterülettel rendelkező, 600 nm-es telken elhelyezkedő, összkomfortos, 3 szobás, 1 szintes, udvari kilátású, tégla építésű lakás eladó. 12 lakásos társasházban található, úgynevezett,, régi polgári típusú tehermentes ingatlan. A házat az 1990-es években – az utcai homlokzat megtartásával – teljesen újra építették, 1994-ben volt az átadás. A lakás földszinti (de kétszintes), nagy belmagassággal rendelkezik. A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó (Vailant) kazán szolgáltatja meleg víztárolóval, a lakás melegéről pedig – a tavalyi évben lecserélt radiátorok (Vogel-Noot) gondoskodnak. A nyílászárók jó állapotúak, faanyagúak és gumiszigeteléssel ellátottak. A teraszajtó 3 rétegű üvegből készült műanyag nyílászáró. A társasház saját udvarral rendelkezik, egy gépjárművel a parkolás lehetséges. A lakás közös költsége 10.000 Ft/hó, a rezsiköltsége alacsony. 
Az ingatlan alapterülete 68 m2, elosztását tekintve: 3 szoba, konyha, WC kézmosóval, fürdőszoba WC-vel, lépcsőház, gardrób illetve ezen felül egy körülbelül 10 m2-es terasz. 
A bejárati ajtón belépve található a konyha, jobb kéz felől egy kisebb szoba és a gardrób. A konyhából nyílik a szép tágas nappali, illetve a WC kézmosóval és a lépcsőház. Az emeleten a lépcsőházzal szemben van a fürdőszoba, amely jakuzzis fürdőkáddal ellátott. Mellette az emeleti szoba található, amely részben galériázott, a galéria alatt teljes egészében gardrób,, szoba lett kialakítva. Ebből az emeleti szobából nyílik a terasz, amely a társasház belső udvarára néz. 
A szobák parketta, illetve lamináltpadló burkolatot kaptak, a többi helyiség minőségi kerámialapokkal fedett. A falakat modern színekre festették, csempével burkolták.  

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Halász Attila

36702453586

halasz.attila@propero.hu

Ingatlan állapota: felújított
Komfort: összkomfortos
Emelet: földszint
Épület szintjei: 1

Lift: 
Belmagasság: 
Fűtés: cirkó
Tájolás: 
Kilátás: udvari

Erkély: 
Kertkapcsolatos: 
Tetőtér: 
Parkolás: udvarban