Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület

#179100896
Eladó Téglalakás

26.5 millió Ft

Budapest, VIII. kerület , Népszínház utca
Alapterület:
38 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Tekintse meg az ingatlant
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
179100896
3. Emelet
Átlagos
Villanyfűtés
Utcára
3
Komfort
Nem akadálymentesített

VIII. kerületi 38nm-es téglalakás eladó!

Eladó a Blaha és a Teleki tér között, a Népszínház utca közepén, a II. János Pál Pápa tér metró feljárótól 100 m-re egy 38+4 m2-es utcára néző lakás.

 

A környék az elmúlt években ugrásszerű fejlődésen esett át és ez a lendület még néhány évig biztosan nem fog megtörni (Blaha felújítás).

Az M4-es metró mellett elérhető a 28-as, 37-es, 62-es villamos és a 99-es busz, a Blahán pedig a 4-6 villamosok és az M2-es metró is.

Ezeken felül a ház aljában található egy fodrászat, szemben rendőrségi kirendeltség és néhány percnyi sétával elérhető a megújult Teleki téri piac, valamint egy Tesco expressz, pékség, orvosi rendelő, kutyasétáltató, játszótér, posta, Aldi, Lidl, edzőtermek, akár a Keleti Pályaudvar is.

A társasház jó állapotban van, csendes a lakóközösség, a tető és a körfolyosó 2016-ban részleges felújításon esett át, a villamos hálózat és a kapualj pályázati támogatáson keresztül történő felújítása tervben van, tavasszal lesz róluk közgyűlés.

A bejárati ajtó előszoba-konyhára nyílik, melynek végén jobbra a fürdő-WC (+lichthof) található, szemben pedig a Népszínház utcára tekintő ~25 m2-es galériázott nappali.

A nappali felett hőszigetelt álmennyezet van, ablakai műanyagra lettek cserélve.

A konyha felett szintén hőszigetelt álmennyezet van és a bejárati ajtó is új, viszont ez már igényesebb, fából készült darab, így a villany + fűtés 10.000 Ft/hó alatt van. A közös költség 9.000/hó, mely a felújítási alapot is tartalmazza, a víz- és gázfogyasztás elenyésző, havonta körülbelül  2.000-3.000 Ft (a teljes rezsi költség könnyedén 25.000 Ft/hó alatt tartható). TV és internet előfizetési lehetőség a Telekomnál és a UPC-nél is van.

Az ingatlan nem tetőtéri, belmagassága 3m feletti, a fürdő és a WC egyben van.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

ProPero Propertunities
 

Számolja ki, hogy Ön mennyit tud spórolni a Propero-val!
Adja meg ingatlana irányárát:

millió Ft

Velünk akár ennyit is spórolhat:

1 016 000 Ft
(5% + áfa árral számolva)

A Propero sikerdíja:

254 000 Ft

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése