Eladó Sorház, Dunakeszi

#179101643
Eladó Sorház

58 millió Ft

Dunakeszi
Alapterület:
160 m2
Szobák száma:
7
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Tekintse meg az ingatlant
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
179101643
294 m2
Átlagos
Padlófűtés
Kertre néző
2
Összkomfort
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Dunakeszin sorházi ingatlan eladó!

Dunakeszi településen kínálunk eladásra egy 294 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szinttel, 160 nm-es alapterülettel rendelkező összkomfortos,  7 szobával, padlófűtés fűtéssel, külön fürdővel és wc-vel, déli tájolással és kertre néző kilátással rendelkező átlagos állapotú sorházat.

 

Az alaprajz főbb jellemzőivel megegyezik mind a két szint, eltérés az emelet WC elhelyezkedése ill. a csigalépcsős galérián található +szoba (minden közmű mérőórákkal is elkülönített) tetőtér nettó: 85 nm

Fsz.: Lépcsőház+kézmosóval, első szinten:lépcsőház+kazán+mosókonyha, WC+kézmosó, két szoba, fürdő sarokkáddal dupla kézmosóval, nappali+konyha+közlekedő+csigalépcső, Galéria+átriumos nyitott rész+szoba. Földszint nettó: 75 nm. Előszoba, nappali+konyha+közlekedő+kertkapcsolattal a hátsó terasszal,déli szoba+kertkapcsolattal a hátsó terasszal,északi szoba+kertkapcsolattal az előkertre, WC+kézmosó,Fürdő sarokkáddal.

Két generációs sorház jellegű családi ház.

Az épület szerkezetileg elkülönül független a többi épülettől.

Tájolása ÉK-Dny. 2006-ban épült drayvit rendszerű 5 cm szigeteléssel.

Befektetési célnak is megfelel, míg a felső rész lakásként az alsó működhet tovább bérleményként vagy fordítva, de akár óvoda vagy sportcélú pl.: spinning, iroda vagy bármely egyéb szolgáltatásnak is meg tud felelni.

Előkert és a bejáratok Ék. irányba néznek, a nappali és a hálók Dny. fekvésűek

Tágas nagyon jó fényviszonyokkal jó benapozásúak, és kedvező a rezsiköltség.

Az 50 nm előkertben dupla gépkocsi beállóval rendelkezik a tető előrenyúlásával+ fedet tér, a járda és az úttest között saját külső parkoló van.

Hátsó kert a tető előrenyúlásával fedett terasz kb.10nm+Kb.120nm füvesített, automata öntözővel és gyermekfaház mászókával homokozóval, hintával és csúszdával.

Mindkét lakás saunier Duval zárt rendszerű nagyon hatékony és biztonságos fali kazánokkal felszerelt (kondenzációs kazánok a kéményre egyből ráköthetők!)

Kőburkolatoknál padlófűtés és radiátor, a szobákban radiátor van,a fürdőszobák sarokkáddal felszereltek emeleti dupla mosdós, WC kézmosóval.

Közlekedés: Buszmegálló 20 m. Iskola-Óvoda 450 m, Pékség-Kisbolt 400 m. Gyors étkezde 150 m, kiépített játszótér 800 m. Vonat 1300 m. Nagyobb szupermarket 3 km.

Az ingatlan tetőtere beépített, belmagassága 3m alatti, a fürdő és a WC külön van, kertkapcsolattal rendelkezik, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 12 négyzetméteres.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
 

ProPero Propertunities
 

  +36 70 214-4008
  iroda@propero.hu

Számolja ki, hogy Ön mennyit tud spórolni a Propero-val!
Adja meg ingatlana irányárát:

millió Ft

Velünk akár ennyit is spórolhat:

1 016 000 Ft
(5% + áfa árral számolva)

A Propero sikerdíja:

254 000 Ft

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése