Eladó Családi ház, Hédervár

#179103088
Eladó Családi ház

86 millió Ft

Hédervár
Alapterület:
600 m2
Szobák száma:
10
Állapot:
Felújítás alatt
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Tekintse meg az ingatlant
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
179103088
Utcaszint
2 500 m2
Felújítás alatt
Nincs
Vegyes
2
Komfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van
Közműhálózatba bekötve

Héderváron 600 nm-s családi ház eladó!

Hédervár településen kínálunk eladásra egy 2500 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szinttel, 600 nm-es alapterülettel rendelkező komfortos,  10 szobával, egyben és külön is fürdővel és wc-vel, nyugati tájolással és vegyes kilátással rendelkező felújítás alatt állapotú családi házat.

 

Kitűnő lokalizációban - Bécshez, Pozsonyhoz, autópályához közel - egy olyan különleges hangulatú ingatlan  (agrártörténeti emlék), amely a lakhatási , vagy üzleti lehetőségek kiaknázása során nemcsak racionálisan, a hideg számítás mentén hozhat hasznot a befektetőnek, de olyan ingatlan vár új gazdájára, mely - az épületegyüttes történelmi beágyazottsága, külső megjelenése, romantikus belső terei, a hédervári grófok kastélyának és parkjának közvetlen szomszédsága révén - érzelmileg is meghökkentő, lebilincselő hatást képes gyakorolni szemlélőire, legyenek azok a tulajdonos közeli barátai, hozzátartozói, vagy éppen üzletfelei.

 

Így teremtve különleges egyedi értéket, presztizst új tulajdonosának.

 

Győr és Mosonmagyaróvár között félúton, a Szigetköz szívében, hajdani mezőváros centrumában Héderváron, volt grófi agrárgazdasági épületegyüttes, udvar - a kastély és 10 hektáros kastélypark szomszédságában.

 

Az épületkomplexumban felújított lakások (jelenleg 2 apartman), használaton kívüli istálló, műhelyek, gabonaraktár található.

 

Az épületek - az alapoknál, melyek helyenként 80-100 cm vastagságúak – falátvágással, lemezbehelyezéssel és visszafalazással szigeteltek, statikailag megerősítettek, tetők felújítottak.

 

Az udvar közepén egykori falazott gémeskút, öntözéshez külön fúrt kút áll rendelkezésre.

A főépület (földszint, emelet, tetőtér) műemléki védettségű (földszintje barokk kori boltozott csarnok), régészeti kutatása megtörtént.

 

Telekterület 2342 m2, ami a szomszédos területen bővíthető

 

Épületterület tetőterek nélkül kb. 600 m2. Víz, villany, csatorna bevezetve, gáz a telek előtt, a lakótérben riasztó kiépítve.

 

Az ingatlan alkalmas cégközpont, vidéki rezidencia, exkluzív iroda, lakótér – loft, barn house, műterem, kiállítótér, műhely, raktár, idősotthon, stb. kialakítására.

Welneszhotel célú felújítására - a hátsó udvar felé történő bővítéssel - kész építészeti tervek állnak rendelkezésre, melyek a kutatási jelentéssel együtt a vételár részét képezik.

 

Településen belüli besorolása: központi vegyes

 

Az ingatlan alapja lehet - helyben - a hamarosan induló „ Modern Falvak” uniós forrásból finanszírozandó fejlesztési programnak.

 

A vételár tárgyalással pontosítandó.

 

Elképzeléseinek formába öntésére - műemléki referenciákkal - tervezői kapacitás áll rendelkezésre.


Az ingatlan tetőtere beépíthető, belmagassága 3m feletti, a fürdő és a WC egyben és külön is van.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
 

Baranyi Edit
 

Számolja ki, hogy Ön mennyit tud spórolni a Propero-val!
Adja meg ingatlana irányárát:

millió Ft

Velünk akár ennyit is spórolhat:

1 016 000 Ft
(5% + áfa árral számolva)

A Propero sikerdíja:

254 000 Ft

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése