Tel: 36709076768
Email: kapcsolat@propero.hu

Halász Krisztina vagyok, a ProPero Propertunities Kft. ügyvezető igazgatója. Engedje meg, hogy elsősorban megköszönjem a ProPero csapata nevében érdeklődését szolgáltatásunk iránt. A ProPero Propertunities Kft.-t 2018 tavaszán jegyezte be a Fővárosi törvényszék cégbírósága (Cégjegyzékszám:01 09 322087).

Van nekünk egy úgynevezett “Ezt keresem szolgáltatásunk” , aminek ugyan nincs túl szép neve, de roppant praktikus.

Ezt a szolgáltatást azok az ügyfelek használják többnyire, akiknek mi értékesítjük vagy már értékesítettük az ingatlanjaikat és szeretnék, hogy új otthont találjunk nekik, illetve egyéb vásárlók is, hiszen ők is tudják, hogy 1%-os sikerdíjért dolgozunk, s így az általunk közvetített ingatlanok árai nincsenek megterhelve a nagyon magas közvetítői jutalékkal, hiszen tudjuk, hogy az ingatlanos jutaléka bele van kalkulálva az árba, melyet a vevő fizet meg! 

Az “Ezt keresem szolgáltatásban” a potenciális vevők megadják a pontos vásárlási paramétereket, hogy milyen ingatlanokat keresnek… 

Pl.: elhelyezkedés, alapterület, ár, lift, állapot, infrastuktúra stb… 

Így jött képbe az Ön ingatlana, s ezért kapta az üzenetet.

Mi 1%+ÁFA sikerdíjért dolgozunk, ami persze csak akkor illet meg minket, ha mi küldjük a vevőt, azaz ha a ProPero-n keresztül érkezett vásárló vásárolja meg otthonát. 

Ami még nagyon fontos, hogy teljesen másképp dolgozunk, mint az ingatlanközvetítő cégek!

Nálunk nincs kizárólagos-, félkizárólagos szerződés, nálunk nincsenek megkötések. Pár kattintással feltöltheti az ingatlanát hozzánk, ezután mi kiajánlunk, illetve megjelenítjük több, mint 60 kommunikációs és hirdetési csatornán. 

Amikor a potenciális érdeklődő szeretné megtekinteni az ingatlant, abban az esetben kötünk egy eseti megállapodást, ami arra az egy konkrét érdeklődőre szól, így nem vesztegetjük egymás idejét.

Mi nem megyünk ki Önökhöz szerződni, képeket csinálni, illetve nem is mutatjuk az ingatlanokat az érdeklődőknek!

Ön tőlünk csak azt kapja amire szüksége van: Tálcán a vevőt!

Fizikailag ez a következőképpen néz ki: feldolgozzuk, kiajánljuk az ingatlanokat, majd felkeres minket az érdeklődő, akit megszűrünk, kérünk tőle 2 időpontot, amiről Önt sms-ben és e-mailben értesítjük.

Amennyiben megfelel Önnek valamelyik időpont akkor jó.. Abban az esetben, ha nem jó, Ön kiválaszt egy 3. időpontot.

A vevőjelölt megjelenik Önnél, az Ön által meghatározott időpontban, s Ön mutatja meg az Otthonát, hiszen szerintem jobban is ismeri, mint én!

MEGTISZTEL BIZALMÁVAL…

Tudom, Ön haladó gondolkodású, ezért a legjobb helyen jár. Annak érdekében, hogy minél jobban megkönnyítsük, leegyszerűsítsük dolgát, megbízását otthon ülve, kényelmesen, percek alatt megkötheti weboldalunkon keresztül.

MEGHIRDETJÜK…

Saját költségen megjelenítjük és kiemeljük 60+ hirdetési és kommunikációs csatornán. Aki az Ön otthonával hasonló paraméterű ingatlant keres, azzal biztosan szembe jön a hirdetésünk.

ÖN MEGMUTATJA…

Otthonát részletes szűrésen átesett vásárlóinknak ajánljuk ki megtekintésre, összeegyeztetjük az időpontot Ön és a potenciális vásárló között időt és fáradtságot spórolva Önnek. Vásárlóink egy személyes adatokat tartalmazó megtekintési adatlapot töltenek ki, biztosítva megbízóink biztonságát, nyugalmát. Így Önnek nem marad más dolga mint, hogy megmutassa otthonát, hiszen ki ismerhetné jobban mint Ön.

ELADTUK…

Igen, Ön és Mi. Hiszen a Mi munkánk semmit nem ért volna az Ön közreműködése nélkül. Fontos tudni, hogy a sikerdíjat Ön kizárólag csak abban az esetben fizeti ki a Propero-nak, ha az általunk közvetített vásárló ügyvéd előtt adás-vételi szerződést köt, NEM pedig érvényes ajánlatnál.

#EZTKERESEM

 

Ha Önnek fontos az ár-érték arány akkor a legjobb helyen jár…

A Propero „Ezt keresem” szolgáltatását otthon kereső ügyfeleinknek, Önnek hoztuk létre, hogy vevőink is részesülhessenek a piacon található legkedvezőbb ingatlan vásárlási lehetőségben.

Lényege, hogy Ön a szolgáltatásunk keretei közt az alább található „Ezt keresem” adatlap kitöltésével percek alatt be tudja küldeni nekünk, hogy pontosan hol és milyen ingatlant keres, mennyi idő és mekkora összeg áll rendelkezésre ahhoz, hogy közösen megtaláljuk leendő otthonát. Természetesen Önnek ez egy díjmentes szolgáltatás.

Küldetésünk, hogy nap, mint nap növeljük Megbízóink számát akiknek az ingatlan vásárlásakor több millió forintot is spórolunk az ingatlanközvetítői jutalékból… Hogyan lehetséges ez?

A Propero Propertunities mindössze 1%+ÁFA sikerdíjért értékesíti az ingatlanokat.

Miért is fontos ez Önnek?

Igen, az ingatlanközvetítői sikerdíjat végső soron a tulajdonos fizeti ki, de az ingatlan árát terhelik meg vele, ami azt jelenti, hogy Önnek azért kell jóval magasabb árat fizetnie a kiszemelt ingatlanért, mert Magyarországon az átlag közvetítői jutalék 4-5%.Ez egy átlagos Budapesti ingatlannál 2 Millió forintot jelentene, de itt jövünk Mi a képbe. A Propero-val ugyanezt az ingatlant 1,6 Millió forint-tal olcsóbban tudja megvásárolni, miközben az ingatlan tulajdonosa ugyanazt az összeget fogja megkapni, mintha Ön egy konkurens cégtől magasabb áron vásárolná meg leendő otthonát.

Kell ennél több, hogy tőlünk vásároljon…?!