1182 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

31.9

Eladó Téglalakás

Budapest, VII. kerület

2
33 m2
Földszint

VII. kerületi felújított téglalakás eladó!

Budapest, VII. kerületében kínálunk eladásra egy 3 emeletes, liftes, tégla építésű ház földszint. emeletén elhelyezkedő 33 nm-es, 2 szobával, déli tájolással, villanyfűtéssel, udvari kilátással, egyben fürdővel és wc-vel rendelkező kiváló állapotú téglalakást.


2019 őszére befejezett, teljes körű felújításon átesett VII. kerületi, Dembinszky utcai lakás.

A közelben kulturális és felsőoktatási intézmények (pl. Állatorvostudományi Egyetem), jelenleg kiemelt fejlesztés alatt lévő Városliget (múzeumok, fürdő, jégpálya stb.) találhatók, ezek garantálják az ingatlan jó hasznosíthatóságát.

A lakás egy 20 lakásos, liftes társasházban található; zöld növényekkel gazdagon díszített belső udvarról nyílik, földszinti, a 3 db nagyméretű nyílászárónak köszönhetően világos és szellős.

A 33 m2-es lakótér egy szobányi galériával (9 m2) bővített.

A fűtést elektromos panelek biztosítják, működtetésük kényelmes, gyors, egyszerű.

A lakásban külön víz- és villanyóra méri a fogyasztást.

A kivitelezés során a minőségi munkát és anyagválasztást tartottak szem előtt.

Fontos tudni: ez a lakás egy helyrajzi számon szerepel a szomszéd lakással, így osztatlan közös tulajdonnak minősül, ugyanakkor a tulajdonosok jogviszonyát ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztás rendezi megnyugtató módon.

A közös költség nagyon kedvező, megoszlik a két tulajdonos között, így kb. havi 8 000,- Ft ezen lakás esetében. Az ingatlan saját használati célra történő megvásárlásra vagy hosszú távú kiadásra ajánlott.
Az ingatlan nem tetőtéri, belmagassága 3m feletti, a fürdő és a WC egyben van.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
 

Jó közlekedéssel

27.99

Eladó Családi ház

Budapest, XX. kerület

2
50 m2
200 m2

XX. kerületi családi ház eladó!

Budapest, XX. kerületében kínálunk eladásra egy 200 nm-es telken elhelyezkedő, 1 szintes, 50 nm-es alapterülettel rendelkező összkomfortos,  2 szobával, konvektor fűtéssel, egyben fürdővel és wc-vel, déli tájolással és udvari kilátással rendelkező jó állapotú családi házat.

 

a XX. Kerület legjobb családi házas környékén földhivatalban bejegyzett telek megosztásos házrész. Ami gyakorlatilag családi ház.

Teljesen külön utca fronti kapuval kocsi beállási lehetőséggel a saját el szeparált 200nm telekre.

Kiválló közlekedéssel buszmegálló 1perc sétára. (66,148,123 stb) M3as metró 10 perc.óvóda 1 utcányira iskola 5 perc sétával elérhető.

A telek 200nm lakás 50nm.kiváló elossztással. 2 külön álló szoba, konyha+spejz, közlekedő, fürdőszoba. 2 fedett terasz tartozik az ingatlanhoz. Az egyik a nagyobb szobából nyílik. A másik bejárat elött van. A nagyobb terasz beépíthető ezzel növelve a ház nagyságát.(+13nm) A telken nincs egyéb külnálló épület.

Pince és padlás is tartozik a házhoz.

Hatalmas tetőtér beépítési lehetősséggel.

A ház gázkonvektor fűtésű, a meleg vizet bojler biztosítja, csatornázott telek.

A ház a telek hátsórészén helyezkedik el, ezért a telek egy nagy egybe függő rész.

Fő út zajától mentes kis utcában.

Masszív alap, száraz lakás, kiváló szomszédok.

A ház per és tehermentes.

Az ingatlan tetőtere beépíthető, belmagassága 3m feletti, a fürdő és a WC egyben van, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 23 négyzetméteres.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
 

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

28.99

Eladó Téglalakás

Budapest, XIII. kerület

1 + 1
41 m2
1

XIII. kerületi téglalakás eladó!

Budapest, XIII. kerületében kínálunk eladásra egy 3 emeletes, liftes, tégla építésű ház 1. emeletén elhelyezkedő 41 nm-es, 1 + 1 szobával, keleti tájolással, konvektor fűtéssel, utcára kilátással, egyben fürdővel és wc-vel rendelkező kiváló állapotú téglalakást.

 

Eladó az épülő Agora irodaház mellett, az Árpád híd metróállomástól pár méterre és a Margit-szigettől pár perc sétára,egy frissen felújított, újszerű állapotú lakás.

Az ingatlan per és tehermentes, akár azonnali költözéssel.

A lakásba belépve előszoba-konyha helyiségbe lépünk. Balra nyílik egy kis szoba és azonos oldalon a fürdőszoba. A konyha végén a nagyszoba található, amiben egy 10nm-es egyedi kivitelezésű galéria is helyet kapott.

A teljes felújítás során a víz és elektromos vezetékek kicserélésre kerültek, valamint a helyiségek új minőségi burkolatot kaptak . A nyílászárok 3 rétegű üvegezéssel készültek, ami kiváló hő és zajszigetelő. A szaniterek, berendezések újak, garanciálisak.

A melegvizet Ariston Velis Evo 80 ErP elektromos vízmelegítő szolgáltatja, ami okosfunkciójának köszönhetően gyors fűtésű és energiatakarékos. ( új, garanciális )

Az ingatlan nem tetőtéri, belmagassága 3m feletti, a fürdő és a WC egyben van.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.
 

 

Ingatlan kereső

Település
Típus
Ár
-
millió Ft
Méret
-
m2
Állapot
Szobák száma
Kilátás
Fűtés
Telekméret
-
m2
Építési mód
Adatlap száma
Keresés

Számolja ki, hogy Ön mennyit tud spórolni a Propero-val!
Adja meg ingatlana irányárát:

millió Ft

Velünk akár ennyit is spórolhat:

1 016 000 Ft
(5% + áfa árral számolva)

A Propero sikerdíja:

254 000 Ft